Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

Паразитологично изследване на фекалии

Паразитологично изследване на фекалии След края на лятото , което обикновено е свързано с пътувания , много разходки и срещи с други животни за Вашия домашен любимец , ние ви препоръчваме да направите фекално изследване за чревни паразити на кучето/котката си. Напомняме Ви че е задължително всяко куче/котка поне веднъж годишно да има такова изследване – не само заради неговото , а и заради здравето на заобикалящите го хора. Напомняме Ви, че профилактиката за най-често срещаните чревни паразити и за кучето , и за котката се прави ЕЖЕМЕСЕЧНО. Но това не е достатъчно, ако животното е носител на паразити – тогава схемата на лечение е различна . А дали е носител се определя единствено с фекално изследване . В клиники Новет Ви предлагаме нов, още по-чувствителен метод за изследване на фекалии – флотация с концентрация.

Отново призоваваме – почиствайте фекалиите когато разхождате кучето си! Така намалявате опастността почвата да се зарази трайно с яйца на чревни паразити опасни за хората и за другите животни наоколо!

Нека бъдем отговорни стопани – очакваме Ви !

Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Приемам 🍪 Научете повече