Мили приятели, ветеринарна клиника Новет – Животните и ние отвори врати и сме на разположение за вас и вашите любимци!

Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

Новет Каменица

гр. Пловдив
ул. Архитект Камен Петков №58
(вход откъм улица Ралица)

0884 10 43 54

понеделник до събота: 9:00 – 18:00
неделя: почивен ден

Още контакти и карта ➝

Образна диагностика

Тук влизат рентгенографската (използва се при заболявания и травми на кости и стави, в стоматологията, при диагностика на белодробни, сърдечни, стомашно-чревни и други проблеми) и ехографската (позволява да поставяме точна диагноза при заболявания на вътрешните органи, включително и при сърдечни заболявания, служи и за установяване и проследяване на бременност) диагностика.

Рентгенография представлява извършване на рентгенова снимка. Използва се при заболявания и травми на кости и стави, в стоматологията, при диагностика на белодробни, сърдечни, стомашно-чревни и други проблеми. Извършва се и в двете клиники Новет.

Ехография Ехография – този метод на образна диагностика ни позволява да поставяме точна диагноза при заболявания на вътрешните органи, включително и при сърдечни заболявания- ехокардиография. Служи и за установяване и проследяване на бременност.

Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Съгласявам се Научете повече