Мили приятели, ветеринарна клиника Новет – Животните и ние отвори врати и сме на разположение за вас и вашите любимци!

Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

Новет Каменица

гр. Пловдив
ул. Архитект Камен Петков №58
(вход откъм улица Ралица)

0884 10 43 54

понеделник до събота: 9:00 – 18:00
неделя: почивен ден

Още контакти и карта ➝

Д-р Надежда Мачковска

Средното си образование завършва в хуманитарна гимназия «Кирил и Методий» в гр.Пловдив. Дипломира се в гр.София , Лесотехнически университет, Ветеринарна медицина 2015 година. От същата година е и член на екипа на клиники Новет. Д-р Мачковска работи в областите вътрешни болести, ехография, лабораторна медицина, заболявания на зайците и гризачите; хирургията също представлява интерес за нея. Редовно участва в различни семинари и обучения с цел повишаване на квалификацията си.

Защо обича работата си- «За мен е привилегия и удовлетворение да мога да помагам на животните, които много обичам.Старая се да бъда все по-добра в професията, която винаги съм мечтала да практикувам»

Д-р Мачковска има за домашни любимци декоративно зайче Тропчолина, чинчилата Фъстъчко, две котки Джаспър и Джак ( и двамата спасени от улицата ), и кучето чихуа-хуа Бъди.

В свободното си време обича да играе народни танци и да се разхожда сред природата, както и да се грижи за малкия си син.В момента е в отпуск по майчинство .

Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Съгласявам се Научете повече