Мили приятели, ветеринарна клиника Новет – Животните и ние отвори врати и сме на разположение за вас и вашите любимци!

Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

Новет Каменица

гр. Пловдив
ул. Архитект Камен Петков №58
(вход откъм улица Ралица)

0884 10 43 54

понеделник до събота: 9:00 – 18:00
неделя: почивен ден

Още контакти и карта ➝

Д-р Петър Близнаков

Завършил е Частна профилирана гимназия «Класик» с английски и немски език. Още от втори курс е редовен стажант в клиники Новет и след дипломирането си през 2017 работи с голям ентусиазъм в клиниката. Неговите интереси са в областта на образната диагностика, котешката медицина, вътрешни болести. Обича много животните – като всички нас, за домашни любимци има котка и няколко кучета, от които любимец му е средноазиатската овчарка на име Азар. Отскоро има и американско були, Тор. И след като породата открадна сърцето му, се появи и второто були — Кан.

«Ветеринарната медицина е много специална наука за мен.От малък исках да стана ветеринарен лекар,защото за мен най-голямото удоволствие, което мога да изпитам,е да се грижа по един или друг начин за най-беззащитните и мили същества на Земята.Обожавам да работя с тях и да виждам благодарността им в очите, когато им помагаш.Това нещо ме кара да ходя с желание и стимул всеки ден на работа!»

Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Съгласявам се Научете повече